Sah la regii imobiliari

Data publicarii: 10-05-2011 | Imobiliare



Directorii unor companii multinationale de consultanta imobiliara si liderii unor asociatii patronale vor sa-i elimine pe "neprofesionistii care distrug imaginea pietei". Conflict in lumea intermedierilor imobiliare: un grup de specialisti afirma ca piata este dominata de "prea multi regi fara regat", fenomen ce trebuie stopat.

Un grup de 12 sustinatori ai campaniei "Imobiliarele sunt bune" au lansat ieri, la Bucuresti, o sesiune de comunicare publica prin care toti cei interesati de ameliorarea evolutiei din domeniul imobiliar (profesionisti sau nu) sunt chemati sa-si posteze sugestiile si comentariile pe portalul imobiliarelesuntbune.ro. 

Printre motivele ce stau la baza declansarii acestei campanii (care va dura pana la 8 iulie) se numara si o serie de "provocari" cu care se confrunta piata, cum ar fi aceea ca exista "prea multi regi fara un regat adevarat". In opinia initiatorilor campaniei, "mii de profesionisti seriosi raman pasivi (la evolutiile pietei - n.n.), in timp ce un numar mai mic, dar mai zgomotos, de persoane necalificate continua sa acapareze atentia societatii".

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: