Posta Romana va vinde din iunie asigurari

Data publicarii: 10-05-2011 | Finante-Banci



Compania Nationala Posta Romana va incepe pana la finele lunii iunie un proiect pilot de intermediere in domeniul asigurarilor, activitate din care estimeaza ca va obtine pana la sfarsitul anului venituri de aproximativ sase milioane de lei.

 "Activitatea de intermediere va demara printr-un proiect pilot la sfarsitul primului semestru, urmand ca, in functie de rezultatele obtinute, sa fie extinsa la nivelul intregii retele de oficii postale informatizate atat din mediul urban cat si din cel rural", a anuntat compania, potrivit Mediafax.

Printre tipurile de polite accesibile prin intermediul retelei postale se vor numara politele de raspundere civila obligatorie (RCA), polite de asigurare impotriva dezastrelor naturale (PAID), cele facultative de locuinta si cele facultative de calatorie. La inceputul lunii aprilie, actionarii Posta Romana au hotarat modificarea actului constitutiv prin introducerea in obiectul de activitate secundar a codului CAEN 6622 - "activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari (asistenta in brokeraj)".

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: