Gigantul american Dell angajeaza romani. VEZI JOBURILE

Data publicarii: 10-05-2011 | HR/Cariere



Producatorul american de computere Dell, numarul trei la nivel mondial, continua recrutarile de IT-isti romani. Peste 40 de oferte de angajare sunt active in momentul de fata pe site-ul companiei.

Dell a ajuns la cateva sute de angajati in Romania, pe fondul dezvoltarii diviziei de servicii IT, iar trendul angajarilor continua in 2011.

Cele mai multe joburi sunt tehnice, in domeniul dezvoltarii de software sau de asistenta IT.

Printre pozitiile vacante se numara cele de administratori de sistem (Unix, Sun sau Linux), arhitecti solutii, testeri de aplicatii software sau analisti suport tehnic. Vezi toate joburile disponibile pentru Romania pe site-ul Dell.

Firma are postate anunturi de recrutare si pe site-urile romanesti de joburi. Cele mai multe oferte sunt pentru analisti software si specialisti suport tehnic cunoscatori de limba germana (vezi joburile aici).

Dell cauta, de asemenea, studenti sau absolventi de facultati tehnice pentru posturi de agenti suport tehnic. In afara de limba engleza, se mai cere vorbirea fluenta in una dintre urmatoarele limbi straine: franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, olandeza, poloneza, suedeza sau rusa (detalii aici).

Sectorul IT este unul dintre putinele domenii in care cresterile de salarii au fost peste media inflatiei in ultimii ani, iar angajarile au continuat masiv. Pentru 2011, este prognozat un avans de 10% al salariilor IT-istilor.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: