Facebook te plateste ca sa vezi reclame

Data publicarii: 10-05-2011 | IT&C



Facebook a lansat un program care, propriu-zis, ofera consumatorilor o recompensa financiara pentru vizionarea de reclame pe site, scrie mashable.com.

Facebook va rasplati utilizatorii care privesc anumite reclame pe site. Acestia  vor primi credite Facebook, care pot fi folosite pentru a cumpara bunuri prin intermediul Facebook Deals, serviciul companiei lansat pentru a contracara business-ul Groupon.

Totusi, recompensa nu-i foarte mare, ci echivaleaza cu suma de 10 centi americani.

 Reclamele vor fi afisate in jocuri. Printre publisherii de jocuri care vor participa in acest program se afla CrowdStar, Digital Chocolate si Zynga. Facebook lucreaza cu Sharethrough, SocialVibe, Epic Media si SupersonicAds pentru livrarea reclamelor. TrialPay va asigura statisticile.

 Dan Greenber, directorul excecutiv al Sharethrough, a declarat ca miscarea Facebook reprezinta un pas inainte in furnizarea de publicitate online. Greenberg, care reprezinta clienti precum Microsofft sau Nestle, a spus ca reteaua sa nu va livra reclame traditionale, ci entertainment de brand, pe care consumatorii nu numai ca vor dori sa-l vad, dar il vor impartasi si prietenilor.

Integral in Money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: