Salarii de 3.000 de dolari pentru romani in Dubai. VEZI JOBURILE

Data publicarii: 11-05-2011 | HR/Cariere



Hotelurile si spa-urile de lux din Dubai cauta personal specializat din Romania, salariile variaza intre 800 si 3.000 de dolari lunar. Si inginerii romani sunt cautati in Emiratele Arabe, iar salariile pot ajunge la 3.500 de dolari.

Angajatorii din Dubai vin periodic la Bucuresti pentru sesiuni de recrutare, dupa ce firme HR locale au facut deja o preselectie a candidatilor.

In momentul de fata se fac inscrieri pentru posturi de chelnerite, cameriste, hostesse, receptioneri, bucatari, asistenti bucatari si instructori de fitness. Cerintele la angajare sunt: cunoasterea limbii engleze la un nivel avansat, experienta in domeniu de minim 1 an si, preferabil, o a doua limba straina.

Angajatorii ofera, pe langa salariile de 800-3.000 dolari lunar, asigurare medicala, transport gratuit si cazare. Vezi detaliile joburilor aici.

O companie HR care intermediaza constant angajarile in Dubai, inclusiv la celebrul hotel de sapte stele Burj al Arab, este Lalsat International. Detalii despre procesul de recrutare, care include interviuri fata in fata cu oficialii arabi din industria ospitalitatii, gasesti aici.

Cele mai multe oportunitati de angajare au in prezent bucatarii si asistentii de bucatari. Candidatii ideali au au experienta in bucataria internationala, dobandita pe vase de croaziera, in hoteluri sau restaurante din strainatate. Detalii despre joburi aici.

Romanii se pot angaja si pe posturi de ingineri, tehnicieni masinisti si mecanici de motoare in Dubai. Se cere experienta in domeniu de minim 3-4 ani, iar salariile variaza intre 2.500 dolari, pentru tehnicieni, si 3.500 dolari, pentru ingineri. Vezi joburile aici.

Specialistii in domeniul tehnic pot lucra si pe platforme maritime, vezi ofertele de  adresate romanilor aici.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: