Cocor si-a triplat profitul in primul trimestru

Data publicarii: 11-05-2011 | Lifestyle



Magazinul Cocor si-a triplat profitul in primul trimestru, cifra de afaceri fiind de 5,8 milioane de lei, de trei ori peste cifra de afaceri din primul trimestru al anului 2010.

Conform bugetului de venituri si cheltuieli indeplinit 99% si aprobat in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) Cocor SA, in primul trimestru al anului 2011, societatea a inregistrat venituri totale de 9 milioane de lei si un profit net de 1,5 milioane de lei, in crestere semnificativa fata de numai 4 milioane de lei venituri totale si 0,5 milioane lei profit net in primul trimestru al anului 2010, se arata intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

"Acest rezultat se datoreaza deschiderii magazinului Cocor si cresterii vanzarilor mediafatadei. In ultimii 3 ani de criza am reusit sa dezvoltam cu succes: Cocor Mediachannel, cea mai mare mediafatada din Europa, Cocor Spa - cel mai mare spa din Romania, Cocor Store - cea mai mare investitie din centrul istoric al Bucurestilor, Galeria Designerilor Romani, prima de acest fel in tara noastra si Aleea Celebritatilor, cel mai apreciat proiect cultural al Capitalei" a declarat Dan Barbulescu, presedintele administratorului Cocor, Staar Rating SRL.

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: