Cele mai bune companii romanesti care fac acum angajari

Data publicarii: 13-05-2011 | HR/Cariere

Companii romanesti din liga mare-BitDefender, Albalact, Polisano, Antibiotice Iasi si Arabesque-jucatori de top in pietele in care activeaza, fac angajari. Specialistii in C/C++ pot aplica la Bitdefender, candidatii care vor sa faca o cariera in marketing medical pot candida pentru un job de reprezentant medical la Antibiotice Iasi, personalul medical din Bucuresti poate aplica pentru un job la Polisano, iar cei care vaneaza joburi in vanzari pot trimite aplicatia la Albalact. Vezi mai jos lista pozitiilor deschise la unele dintre cele mai mari companii romanesti

BitDefender

Compania recruteaza un product manager in Capitala. Daca esti absolvent al unei facultati cu profil tehnic si ai experienta relevanta in domeniu, esti eligibil pentru acest job. Detalii, aici.

Antibiotice Iasi, cel mai mare producator roman de medicamente generice, vaneaza 5 candidati in aceasta perioada. Firma angajeaza 5 reprezentanti medicali la Brasov, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti. Candidatul ideal are carnet de conducere categoria B de minimum 1 an, este un bun negociator si comunicator, si este absolvent de facultate (Medicina, Farmacie sau domenii conexe). Detalii, aici.

Grupul Polisano, unul dintre cei mai mari jucatori din piata serviciilor de sanatate din Romania, angajeaza la clinica din Capitala un medic de familie, un fiziokinetoterapeut, un asistent medical generalist, un medic cardiolog, oftalmolog, neurolog, specialist medicina interna, un ginecolog si un dermatolog. Pentru detalii despre aceste pozitii, intra aici.

Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii din piata locala, controlat de familia Rapotan, recruteaza pentru 9 pozitii deschise in cadrul firmei. Concret, Arabesque angajeaza cate un sef de departament vanzari in urmatoarele orase: Baia Mare, Brasov, Focsani, Galati, Iasi, Pitesti, Targu-Mures si Constanta.

Te califici pentru un job la Arabesque daca ai absolvit studii superioare cu profil tehnic, ai cel putin 1 an experienta in conducerea unei echipe si permis de conducere categoria B. Detalii, aici.

Integral in Money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: