Pentru cota de piata, bancile arunca in joc premii consistente

Data publicarii: 17-05-2011 | Finante-Banci



Competitia bancara pentru atragerea unor noi clienti se muta si la nivelul premiilor, in bani sau produse, pe care institutiile de credit le ofera cu prilejul diferitelor campanii. Ieri, doua banci au pus in joc un Mini One, un scuter, genti frigorifice si, bineinteles, bani. 

Astfel,  in cadrul campaniei ,,Recomanda si primesti un cadou", Alpha Bank Romania acorda clientilor persoane fizice, noi sau existenti, posibilitatea de a castiga 1.000 de premii constand in genti frigorifice, daca recomanda unui apropiat pachetul de produse si servicii de incasare a pensiei de la Alpha Bank. Pachetul presupune, printre alte beneficii, incasarea pensiei fara costuri si virarea banilor direct in contul curent, fara niciun comision. 

La randul sau, Millennium Bank a lansat un concurs pentru a promova recent lansatul e-Cont, ce premiaza cele mai ingenioase idei de a face in interior activitati care, in mod obisnuit, presupun deplasarea in exterior. Cele mai bune filme/fotografii care ilustreaza astfel de idei vor fi premiate cu o masina Mini One, un scuter Vespa, o bicicleta BMW si 200 de euro saptamanal. 

Integral in Fin.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: