Cele mai tari joburi in vanzari

Data publicarii: 18-05-2011 | HR/Cariere



Numarul joburilor vacante in vanzari depaseste 4.000 in momentul de fata, potrivit site-urilor de recrutare. Realitatea.net si specialistii in recrutare au alcatuit o lista a celor mai intersante joburi in vanzari.

Gigantul Intel, cel mai mare producator de microprocesoare la nivel global, recruteaza pentru pozitia de business development manager si cauta personal cu minimum cinci ani de experienta in vanzari si marketing.

In industria IT si Oracle, unul dintre liderii de pe piata de software de business, recruteaza oameni de vanzari. Compania cauta tineri cu experienta, buni vorbitori de limba engleza, germana, poloneza, suedeza norvegiana, ceha sau slovaca.

Si L'Oreal, producatorul de produse cosmetice, cauta vanzatori cu minimum doi ani de experienta.

Linea Directa Communications, parte a Grupului Studio Moderna, una dintre cele mai mari companii de marketing direct din Europa Centrala si de Est, cauta consultanti vanzari prin telefon.

Nestle Romania, grupul din domeniul produselor alimentare, reacruteaza area slaes supervisor, iar APT Group, firma de recrutare si selectie de personal cauta reprezentanti vanzari produse bancare.

In sectorul bancar si BRD-Groupe Societe Generale, cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor, cauta agenti servicii clienti, postul presupune dezvoltarea relatiilor cu clientii, dar si promovarea si vanzarea produselor companiei.

Compania RCS & RDS, unul dintre cei mari operatori de telecomunicatii din Romania, face angajari la nivel national si cauta personal pentru echipa de vanzari direct la domiciliul clientilor.

Operatorul telecom UPC Romania cauta personal de vanzari pentru Bucuresti si Curtea de Arges.

Procter & Gamble, cel mai mare jucator din industria bunurilor de larg consum nealimentare, are pozitii vacante de key account manager la Bucuresti, Cluj si Timisoara, in timp ce, Hewlett-Packard (HP), una dintre cele mai mari companii IT din lume, recruteaza pentru pozitia de HP Store Sales Support Team Manager.

Veniturile angajatilor din vanzari pornesc de la 300 de euro si pot ajunge pana la 6.000 de euro in cazul pozitiilor de management. Printre domeniile in care vanzatorii sunt cel mai bine platiti se numara telecomunicatiile, farma (distributie medicamente), sectorul bancar si cel al bunurilor de larg consum.

Integral in Realitatea.net