Basescu, audiat in instanta in procesul cu deputatul PSD Mugurel Surupaceanu

Data publicarii: 18-05-2011 | Actualitate



Presedintele Traian Basescu a mers, miercuri, la Judecatoria Sectorului 5, unde a fost audiat in procesul de calomnie pe care i l-a intentat deputatului PSD Mugurel Surupaceanu. "Cuvantul rostit de politicieni este atat de lipsit de responsabilitate, incat cred ca justitia ar trebui sa faca ceva", a declarat presedintele Traian Basescu, inainte de inceperea audierilor.

Seful statului a declarat, la intrarea in judecatorie, ca intentioneaza sa-i ceara deputatului PSD daune simbolice. "Cuvantul rostit de politicieni este atat de lipsit de responsabilitate, incat cred ca justitia ar trebui sa faca ceva. (...) Ma intereseaza prestigiul institutiilor si al meu, si pe urma banii", si-a motivat seful statului gestul.

Mugurel Surupaceanu a pregatit 11 intrebari, insa instanta a anulat cateva dintre acestea. Traian Basescu a raspuns intrebarilor puse de Surupaceanu, ba mai mult, a vrut sa raspunda si intrebarilor anulate de instanta. "La vremea raportului prezidential, etnobotanicele nu erau interzise", a spus seful statului in instanta.

Dupa aproximativ 25 de minute, seful statului a parasit Judecatoria Sectorului 5, nu inainte de a face o baie de multime. A refuzat, insa, sa mai dea orice lamuriri suplimentare jurnalistilor.

Reamintim ca Mugurel Surupaceanu a fost dat in judecata de Traian Basescu dupa ce, anul trecut, acesta a declarat ca Presedintia favorizeaza si sustine consumul de droguri usoare.

Integral pe Realitatea.net