Cati bani poti sa economisesti cand iti renovezi locuinta

Data publicarii: 19-05-2011 | Imobiliare



In functie de tipul lucrarii, puteti reduce semnificativ sumele alocate renovarii si reamenajarii locuintei, cu conditia unei documentari atente asupra pasilor de urmat la realizarea in regie proprie.

 Numai cu parchetul si zugraveala realizate de dumneavoastra si nu de un mester puteti economisi pana in 2.000 lei. La montajul parchetului prin dubla clipsare, mesterii cer, in general, un pret egal cu pretul parchetului. Daca acesta costa 30 lei/mp si aveti de parchetat o suprafata de 40 mp, prin realizarea in regie proprie a montajului economisiti 1.200 de lei. 

Initial, masurati suprafata camerei unde veti monta parchetul. Apoi aplicati, pe podeaua bine curatata si nivelata, o folie de izolare impotriva umezelii, din PVC sau polietilena. Peste ea se asaza o alta, din polietilena expandata, cu rol de izolare fonica si de amortizare a denivelarilor. Lamele de parchet se asaza cu latura lunga orientata catre sursa principala de lumina, iar montajul se realizeaza din partea stanga a camerei spre interior. 

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: