Ce banci mai fac angajari

Data publicarii: 20-05-2011 | HR/Cariere



Cele mai multe joburi pentru candidatii care vor sa lucreze in banci sunt in Capitala. Printre angajatorii din piata care fac angajari acum in Bucuresti se numara Raiffeisen Bank, BCR, Romanian International Bank. MKB Romexterra Bank recruteaza in Arad 2 ofiteri bancari la departamentul de colectare debite retail si in Sibiu un executor bancar.

Raiffeisen Bank recruteaza in aceasta perioada un responsabil clientela IMM micro in Bucuresti. Candidatul ideal a absolvit studii superioare, profil economic, are minimum 2 ani experienta in domeniul bancar, preferabil in vanzari, cunostinte solide despre produsele si serviciile bancare si cunostinte de limba engleza. Printre atributiile tale se numara negocierea aplicatiile de creditare conform normelor si procedurilor IMM Micro, pe baza informatiilor primite de la clienti si revizuirea periodica a profitabilitatii conturilor si a relatiilor cu clientii IMM Micro. Detalii despre aceasta pozitie, aici. Pana pe 9 iunie poti aplica la acest job.

BCR angajeaza un administrator de credite in Bucuresti. Jobul este part-time, pe durata determinata. Daca esti student sau absolvent al unei facultati cu profil economic, ai experienta in analiza de dosare, analiza financiara, relatii cu clientii, respecti termenele limita impuse si demonstrezi rezistenta la stres, atunci esti eligibil pentru acest job. Printre atributiile tale se numara verificarea si analizarea documentele prezentate de clientii care solicita produse de creditare, verificarea solicitantilor de credit in bazele de date (interne si externe) stabilite prin normele interne ale bancii, verificarea firmei angajatoare a solicitantilor de credit in bazele de date (interne si externe). 10 iunie este ultima zi in care poti trimite aplicatia pentru acest job. Informatii, aici.

Integral in Money.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: