Topul reclamelor romanesti cu tenta erotica

Data publicarii: 23-05-2011 | Lifestyle



"Forbes Romania" a intocmit un top al celor mai sexy clipuri romanesti, difuzate in ultimii doi ani. Nivelul "potentei" creative scade de la primul loc catre ultimul.

Intr-o perioada in care creativitatea publicitara a fost concediata, din cauza crizei care a redus bugetele de comunicare, reclamele sexy incearca sa revigoreze atentia publicului, pe de o parte, dar sa si induca o stare de emulatie in industria publicitatii.

1) Pistol cu bule

Reclama pentru batonul de ciocolata "Joe Aero" (producatorul Nestle) a fost produsa de agentia de publicitate JWT London. Pentru adaptarea reclamei la piata romaneasca s-a apelat la serviciile modelului Gina Pistol. Este o aparitie apetisanta pentru publicul masculin, dar este greu de apreciat daca spotul a incurajat vanzarile "Joe Aero" sau visele erotice ale barbatilor.

2) Placerea lui Valcan  

"Iar acest lucru, doamnelor, imi face placerea mai intensa" - isi incheie Radu Valcan discursul (seducator?), inainte de a face cu ochiu'. Cam cu asta ramanem din spotul pentru batonul "Joe Aero" (varianta masculina). Cu facutul din ochi si cu prosopul de un alb impecabil, care infasoara miljocul lui Valcan. Prestatia vedeti TV este lamentabila, ideea agentie foarte buna. Altfel spus, jos... nu palaria, jos prosopul!

3) Bombe sexy

Clipul TV pentru "Creditul Divers BCR-Erste" a fost creat de Young&Rubicam Croatia pentru patru tari: Romania, Slovacia, Croatia si Ungaria. Eterna poveste a adulterului clasic, barbatul este prins de nevasta cu amanta in pat, este transpusa de aceasta data cu... amanta in dulap. Este un spot simplist, ca un banc la bere. Memorabil in aceasta reclama este smocul de par de pe pieptul infamului.

4) La betie

Agentia Violet Advertising a avut curajul sa propuna pentru brandul de vin "Sange de taur" (forte) un slogan direct, fara ocolisuri: "Bun pentru femei daca beau barbatii". Spotul arata de parca a fost facut de oamenii din agentie, impreuna cu clientul, la o betie cu coniacul Unirea.

Vedeti topul integral in Forbes.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: