BT Leasing lanseaza Plaforma de Leasing Interactiv

Data publicarii: 23-05-2011 | Finante-Banci

BT Leasing (BTL), companie membra a Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA,  lanseaza Platforma de Leasing Interactiv, o solutie de finantare adaptata perfect mediului economic actual.

Noua platforma, destinata firmelor care au activitati cu diferite grade de intensitate in anumite perioade, vine pe piata cu doua avantaje esentiale: clientii pot sa isi stabileasca singuri graficul de rambursare, in functie de incasarile firmei si pot hotari oricand, pe durata finantarii, daca au nevoie de o perioada de gratie. 

Titus Nicoara, Directorul General al BT Leasing, declara: "Datorita beneficiilor pe care le aduce in contextul economic actual, Platforma de Leasing Interactiv este o solutie  revolutionara de finantare pentru clientii nostri. Cunoastem provocarile cu care se confrunta antreprenorii locali, iar leasingul interactiv este alternativa la finantarile clasice si speram sa redeschida apetitul pentru cat mai multi intreprinzatori din Romania".

Leasingul interactiv, alternativa leasingului clasic

Platforma de Leasing Interactiv presupune un grafic de rambursare lunar - ca si in cazul leasingului clasic - cu deosebirea ca, de-a lungul unui an calendaristic, clientii pot opta fie pentru o rambursare in proportte de 50% sau de 150%, fata de o rata normala, fie pentru trei luni de gratie la rambursarea principalului. Singura conditie este ca, in primul an calendaristic, sa fie rambursate rate de capital de cel putin 20%.

Dobanda practicata de BT Leasing este de 8,7% pe an, iar aportul beneficiarului finantarii trebuie sa fie de minim 20% din valoarea bunului. In ceea ce priveste perioada de finantare, aceasta este de maxim 48 de luni, iar comisioanele nu difera de varianta standard.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: