Libra Bank isi extinde reteaua teritoriala cu doua noi sucursale

Data publicarii: 24-05-2011 | Finante-Banci


                        

Ca parte a strategiei de extindere a retelei teritoriale, Libra Bank a inaugurat in luna mai o sucursala noua in Bucuresti. Noua sucursala din Bvd Ion Mihalache devine astfel a 12-a sucursala Libra Bank din Bucuresti, iar deschiderea acesteia face parte din strategia de extindere a retelei de sucursale pe care banca si-a asumat-o pentru 2011. 

Pe langa recent-lansata sucursala din Bucuresti, Libra Bank a planificat deschiderea unei sucursale la Cluj la inceputul lunii iunie, intrand astfel pe o piata teritoriala noua al carei potential de crestere pe nisa profesiilor liberale a fost deja identificat de Banca.   

Ambele sucursale nou-deschise vor derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: persoane fizice, specialisti ai profesiilor liberale si companii.  

"In 2011 ne-am propus sa ne orientam planurile de extindere cu preponderenta catre centrele economice majore din tara, continuandu-ne  expansiunea pe nisa pe care o abordam cu succes de peste 7 ani. Convingerea noastra este ca un drum ascendent, chiar si in situatii economice mai putin favorabile, este in mod obligatoriu sustinut de o deservire exemplara a clientilor, evident alaturi de produse si servicii  competitive. Sunt increzator in eforturile Libra Bank de a-si consolida in aceasta perioada pozitia pe nisa profesiilor liberale, atat prin planurile de extindere cat si prin atentia permanenta la nevoile pietei, tinand pasul cu ritmul acesteia de dezvoltare"   Emil Bituleanu, Presedinte Libra Bank 

Pe langa asumarea rolului de jucator important pe nisa profesiilor liberale, Libra Bank se va concentra pe abordarea categoriei IMM-urilor care pot gasi deja in portofoliul bancii solutii special adaptate necesitatilor  lor financiare. Analizand atent business-urille acestora, Libra Bank a constatat ca poate interveni cu succes in sustinerea si chiar dezvoltarea acestor companii, toate produsele care le sunt adresate mizand pe flexibilitate si o intelegere profunda atat  a pietei cat si a particularitatilor fiecarei afaceri.    

In perioada urmatoare, ca parte a strategiei sale,  Banca se va concentra pe o crestere controlata, excluzand astfel extinderea agresiva si mizand in continuare pe eficienta in selectarea canalelor alternative pentru a ajunge la publicul tinta. In prezent Libra Bank are un numar de 24 de sucursale atat in Bucuresti cat si in principalele orase din tara si planuieste noi lansari de sucursale pana la sfarsitul anului.