Cat a castigat Pastorul american din afacerea sfarsitului lumii

Data publicarii: 24-05-2011 | Lifestyle

Pastorul american Harold Camping, cel care a prezis ca sfarsitul lumii va avea loc la 21 mai, este de negasit, iar postul sau de radio difuzeaza muzica religioasa si sfaturi, toate inregistrare inainte de 21 mai.

Batranul Harold Camping, in varsta de 89 de ani, si organizatia religioasa pe care o conduce, Family Radio, au anuntat ca sfarsitul lumii vine la 21 mai 2011, iar multa lume a crezut ca acest lucru chiar va avea loc. Pastorul american a precizat ca un cutremur cum n-a mai avut loc pana acum va lovi intreaga lume exact la 7.000 de ani de la Potopul Biblic, bazandu-se pe anumite scrieri din Biblie. Mesajele organizatiei au aparut pe panouri publicitare din intreaga lume, inclusiv Romania.

Compania lui Camping a inceput sa adune, din momentul in care a anuntat sfarsitul lumii va sosi, donatii de la credinciosii din intreaga lume, iar banii au fost stransi pana la 21 mai. Conform presei internationale, Family Radio este evaluata la 72 de milioane de dolari, iar in urma "afacerii Apocalipsa" este posibil ca valoarea sa sa fi crescut pana la 120 de milioane.

Integral in Adevarul.ro