BCR intermediaza tranzactionarea actiunilor NEPI la BVB

Data publicarii: 24-05-2011 | Bursa



Banca Comerciala Romana (BCR) intermediaza, impreuna cu societatea de brokeraj Intercapital Invest, listarea fondului de investitii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat luni banca.

"Listarea fondului de investitii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) pe BVB este un moment important pentru piata de capital din Romania, avand in vedere faptul ca este vorba de un nou emitent, respectiv al doilea emitent strain dupa Erste Group la BVB. Avand in vedere aprobarea admiterii la tranzactionare din partea BVB, avem in vedere listarea efectiva a NEPI pe BVB in prima saptamana a lunii iunie. In aproximativ o saptamana, cei doi intermediari vor organiza un roadshow prin care sa prezinte compania investitorilor institutionali", a declarat director corporate finance & investment banking BCR, Dan Weiler.

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a admis la tranzactionare, in baza avizului consultativ favorabil emis de Comisia de Admitere la Tranzactionare, pe piata reglementata administrata de SC Bursa de Valori Bucuresti SA, Sectorul Alte Instrumente Financiare Internationale, Categoria A- Instrumente financiare asimilabile titlurilor de capital, actiunile emise de New Europe Property Investments Plc.-Isle of Man. Data inceperii tranzactionarii acestora urmeaza sa fie comunicata ulterior.

NewsIn