Vodafone Romania si Gameloft aduc in premiera jocuri HD pentru smartphone-uri

Data publicarii: 24-05-2011 | IT&C

Vodafone Romania aduce in premiera utilizatorilor de telefoane cu sistem de operare Android si Symbian cele mai populare jocuri high-definition produse de Gameloft, printre care si Asphalt 6, Assassin's Creed, Spiderman: Total Mayhem si 2011 Real Football.

"Ne bucuram sa deschidem utilizatorilor nostri, in premiera in Romania, o poarta catre cea mai noua ganeratie de jocuri high-definition disponibile smartphone-urilor cu sistem de operare Android si Symbian. Jocurile HD completeaza oferta noastra, alaturi de cea mai variata gama de terminale si de pachetele de abonamente cu internet pe mobil inclus", a declarat Ovidiu Paraschivescu, Team Leader, Internet Development, Vodafone Romania.

De acum, zeci de titluri de jocuri HD dezvoltate de Gameloft sunt disponibile in portalul Vodafone live!, la preturi cuprinse intre 2,5 si 5 euro (fara TVA).  Pentru a oferi tuturor clientilor sai cea mai buna experienta de instalare si utilizare a jocurilor HD, Vodafone ofera gratuit intreg traficul de date necesar instalarii, ce variaza intre 45MB si 900MB, atat abonatilor, cat si utilizatorii serviciilor prepaid. Pentru navigarea in sectiunea de Jocuri HD, clienti pot vizita portalul Vodafone live! sau pot accesa direct de pe mobil adresa http://www.vodafone.ro/hdgames.

Printre caracteristicile jocurilor HD semnate Gameloft se numara grafica 3D si rezolutia inalta, care contribuie la senzatia de realism a modului de joc. In plus, calitatea sunetului si optiunea multiplayer imbunatatesc semnificativ experienta de utilizare.

Jocul Asphalt 6, dezvoltat de Gameloft, aduce acum cele mai rapide masini, create de cei mai prestigiosi producatori din lume, pe o serie circuite realizate cu grafica HD. 

Spiderman: Total Mayhem este un joc care plaseaza actiunea in orasul New York, iar pe utilizator direct in calea unei invazii de raufacatori. 

Noul sezon de fotbal incepe cu echipa preferata, pe care utilizatorii trebuie sa o conduca spre victorie sezon dupa sezon, alegand cea mai buna tactica si cele mai potrivite transferuri, in 2011 Real Football.

Lista completa a telefoanelor compatibile cu jocurile HD este disponibila la www.vodafone.ro/hdgames