Topul celor mai bune jocuri video din 2011

Data publicarii: 25-05-2011 | IT&C



"Assassin's Creed Brotherhood", "Dead Space 2" si "Mass Effect 2" ocupa primele trei locuri in clasamentele de specialitate. Valoarea pietei jocurilor pentru console si PC-uri s-a ridicat anul trecut la 50 de miliarde de dolari.

Jocurile video au ajuns, datorita noilor tehnologii in materie de console, tastaturi si mouse-uri, special concepute pentru gaming, din ce in ce mai aproape de realitate. In acest an, primul loc in topul clasamentelor la premiile Bafta a fost ocupat de "Assassin's Creed Brotherhood" cu sapte nominalizari.

"Assassin's Creed Brotherhood" este un joc istoric "third-person" de actiune-aventura. Acesta este dezvoltat de Ubisoft Montreal si se poate juca pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Versiunea pentru PC a fost lansata in martie 2011, iar cele pentru PlayStation 3 si Xbox 360, in noiembrie 2010. Jocul a candidat pentru diferite premii, cum ar fi cel mai bun joc de actiune, realizare artistica, gameplay, multiplayer, si pentru inovatiile tehnice. 

"Dead Space 2" este un alt joc care a impresionat, fiind cel mai apreciat pentru Xbox 360, cu un scor de 90 de puncte. De asemenea, pentru aceeasi consola sunt favorite si "Crysis 2" si "Fight Night Champion", cu cate 86 de puncte fiecare. Aceste trei titluri fruntase, produse de Electronic Arts, sunt urmate de "Beyond Good&Evil HD", marca Ubisoft, si "Marvel vs. Capcom 3": "Fate of Two Worlds", produs de Capcom, fiecare inregistrand un scor de cate 85 de puncte, conform site-ului metacritic.ro, care a realizat rapoartele primului trimestru din 2011 pe baza review-urilor criticilor din acest domeniu.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: