BCR cauta 100 de stagiari

Data publicarii: 26-05-2011 | HR/Cariere



BCR, cea mai mare banca din Romania, cauta 100 de stagiari pentru posturi de front office in sucursalele retail din Bucuresti, potrivit site-ului de cariera hipo.ro.

Programul de pregatire dureaza un an si de adreseaza studentilor in an terminal, masteranzilor si absolventilor.

Candidatii selectati vor beneficia de un program de pregatire in front office, de training privind produsele si tehnicile de vanzare si vor avea posibilitatea de a cunoaste toate activitatile dintr-o sucursala retail.

In 2009, bugetul alocat de BCR pentru cheltuielile cu personalul a fost de 205 de milioane de euro, in timp ce bugetul pentru pregatire celor peste 8.700 de angajati a fost de 3,7 milioane de euro.

In aceeasi perioada, banca a primit peste 47.500 de CV-uri si a angajat 793 de persoane, potrivit unui raport al companiei.

Peste 50.000 de tineri au aplicat, pe parcursul anului trecut, pentru un stagiu de practica potrivit datelor Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente.

In medie, arata datele Catalyst, doar 10% dintre tinerii care aplica pentru un astfel de program ajung in finala, urmand sa fie selectati pentru un stagiu de practica intr-o companie.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: