Cele mai profitabile companii din Romania, dupa numarul de angajati

Data publicarii: 27-05-2011 | Economie



Salariatii pot fi numarati pe degetele de la o mana, insa profiturile inregistrate depasesc orice asteptare. Iata care sunt cele mai profitabile companii din Romania, raportat la numarul de angajati si profitul obtinut in 2009, potrivit datelor centralizate de Registrul Comertului pentru Forbes.

ISS Romania Group SRL este cea mai profitabila companie din Romania, in functie de numarul de angajati. In 2009, singurul salariat al firmei a adus un profit de 7,3 milioane de euro. Mica societate este insa actionarul majoritar (99,9%) al companiei 3 D Romania SA, societate de deratizare si dezinsectie care, in 2009 a obtinut venituri de 5,6 milioane euro si avea 233 de angajati.

In acest moment, compania 3D Romania are contract de deratizare si dezinsectie cu Primaria Capitalei. ISS Romania Group SRL face parte insa dintr-un grup mai mare de firme, ISS Romania, detinut de holdingul danez, cu acelasi nume, fondat in 1901. La nivel mondial, ISS are peste 520.000 de angajati, aflandu-se pe locul 6 in topul companiilor de outsourcing si pe locul 4, in topul angajatorilor privati, la nivel mondial, in 2010. Grupul a inregistrat anul trecut venituri de 70 de miliarde de coroane daneze.

Cititi topul integral in  Forbes.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: