Dobanda 5,9% la euro la noul credit Alpha Housing

Data publicarii: 19-09-2006
Alpha Bank RomaniaAlpha Bank Romania lanseaza un nou credit pentru locuinta, Alpha Housing cu dobanda fixa de 5,9% la EUR in primul an, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul de creditare este destinat cumpararii de apartamente, case, terenuri, precum si construirii locuintei sau casei de vacanta. Pentru noul Alpha Housing banca percepe un singur comision la acordare si niciunul anual. Creditul nu are o limita maxima, aceasta depinzand doar de capacitatea de rambursare a clientului.

Perioada de rambursare a creditului este de pana la 25 de ani, iar venitul net minim necesar este de 200 EUR / familie. Pentru acest credit nu este nevoie de giranti, garantia necesara si suficienta fiind ipoteca pe imobilul achizitionat.

Banca accepta o mare varietate de venituri legale pentru rambursarea creditului. Astfel, veniturile din chirii, profesiuni liberale, drepturi de autor, dividende, diurne sau orice alte venituri legale pot constitui baza pentru plata ratelor lunare.

"Alpha Housing, creditul pentru locuinta oferit de Alpha Bank Romania este acum si mai flexibil. Datorita dobanzii de doar 5.9% la EURO, noul credit permite clientilor obtinerea unui imprumut de valoare mai mare, precum si plata unei rate lunare mai usor de suportat. Clientii beneficiaza totodata si de alte facilitati: asigurare de viata oferita ca bonus si valabila pe toata perioada creditului, AlphaCard Visa Credit cu utilizare internationala, fara taxe de emitere si nu in ultimul rand, acces gratuit la AlphaClick, serviciul de Internet Banking. Valuta in care se acorda creditul – Euro, este si cea la care se raporteaza in acest moment piata imobiliara din Romania" precizeaza Vicepresedintele Executiv al Alpha Bank Romania, Sergiu Bogdan Oprescu.

Alpha Housing, este unul dintre produsele de succes ale bancii, la sfarsitul primului semestru al anului 2006 creditele ipotecare acordate de banca inregistrand o crestere cu 67% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: