ALLIANCE Finance Broker deschide la Baia Mare a opta agentie in franciza

Data publicarii: 01-06-2011 | Finante-Banci

ALLIANCE Finance Broker, firma de consultanta financiara, ai carei fondatori activeaza in piata de brokeraj credite inca din 2004, anunta deschiderea celei de-a opta reprezentante, la Baia Mare, dupa ce recent a inaugurat o agentie similara la Sibiu.

"Deschiderea celor doua noi agentii face parte din strategia ALLIANCE Finance Broker de extindere prin intermediul francizelor. Planul nostru este sa avem cel putin un punct de lucru in fiecare judet din tara", a declarat Liviu Andrei, directorul executiv al ALLIANCE Finance Broker.

AFB - Credit Advisory este prezenta acum in Bucuresti, cu sediul central plus trei agentii in franciza, in Sibiu, in Baia Mare, in Cluj - Napoca, unde are doua agentii in franciza si in Brasov. Primele cinsprezece francize vor fi acordate gratuit de AFB, urmand ca ulterior sa se perceapa o taxa in functie de orasul in care activeaza francizatul.

Cele doua noi agentii - din Baia Mare si Sibiu - au angajat deja sase, respectiv opt consultanti cu experienta relevanta in domeniul financiar-bancar.

Agentiile ALLIANCE Finance Broker ofera consultanta gratuita pentru produsele de creditare oferite de Raiffeisen Bank, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Alpha Bank, Volksbank Romania,  Garanti Bank, Intesa SanPaolo Bank, Verida Credit, Patria Credit, Motor Active Leasing si BCR Leasing.

In cadrul agentiilor ALLIANCE Finance Broker, clientul - persoana fizica sau juridica - beneficiaza de comparatii obiective intre produsele mai multor banci si IFN-uri si primeste ca recomandare produsul cel mai bine adaptat necesitatilor si cerintelor sale. 

Clientul este asistat la completarea cererilor si documentatiei, iar brokerul se ocupa cu depunerea dosarului la banca si sustinerea lui pe intreaga durata a procesului de analiza. 

ALLIANCE Finance Broker nu percepe niciun fel de comision clientilor si promoveaza atat credite adresate persoanelor fizice (credit de nevoi personale, credit de nevoi personale cu ipoteca, Prima Casa, credit pentru achizitionare imobile, credit pentru constructie, carduri de credit, leasing auto, leasing pentru achizitionare imobile si orice tip de refinantari), cat si credite adresate persoanelor juridice (linii de credit, credit pentru investitii, leasing auto sau pentru echipamente, leasing imobiliar si orice tip de refinantare).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: