Banca Romaneasca lanseaza creditul ipotecar de refinantare

Data publicarii: 02-06-2011 | Finante-Banci



Eforturile financiare asociate unui credit ipotecar pot fi acum reduse cu creditul ipotecar de refinantare de la Banca Romaneasca. Noul produs poate fi utilizat pentru refinantarea oricarui credit ipotecar acordat de Banca Romaneasca sau orice alta institutie financiara pentru achizitia de imobile finalizate cu destinatie locativa.

Dobanda variabila este formata din marja fixa a bancii de 3% ( la lei) si 4.7% ( la euro), la care se adauga indicii de referinta ROBOR si EURIBOR la 3 luni. In acest moment, luand in calcul valorile actuale ale indicilor mentionati, creditul este disponibil in lei si euro la o dobanda variabila de 9.23%, la lei si respectiv 5.87% la euro si poate fi contractat pe o perioada de pana la 35 de ani.

"Banca Romaneasca continua sa ofere clientilor sai suportul de care acestia au nevoie pentru o administrare eficienta a resurselor financiare. Noul credit ipotecar de refinantare contribuie la diminuarea ratei lunare, conditiile de acordare fiind printre cele mai avantajoase din piata", a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail in cadrul Bancii Romanesti.

Este important de mentionat ca evaluarea si asigurarea imobilului sunt suportate de catre banca. Venitul minim atat pentru solicitant, cat si pentru co-debitor este de 800 RON pentru creditele acordate in RON si 1100 pentru cele in Euro. Suma maxima ce poate fi imprumutata este de 1.650.000 RON si respectiv 300.000 Euro. Nu se aplica comision lunar de administrare credit si nici comision de rambursare anticipata.

Astfel, pentru fiecare 10.000 EUR imprumutati pe o perioada de 35 de ani, rata lunara este de 56.2 EUR (DAE 6.5%).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: