Noul director general al Billa Romania este Sorana Georgia

Data publicarii: 06-06-2011 | Afaceri



Reteaua de magazine Billa Romania a anuntat luni ca Sorana Georgia va fi de la 1 iulie noul director general al companiei, un profesionist cu peste 14 ani de experienta in domeniul de retail.

Noul CEO se va ocupa de coordonarea tuturor operatiunilor lantului de magazine in Romania. De-a lungul carierei sale, Sorana Georgia a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor companii care activeaza in segmentul de retail, acumuland experient in domenii precum coordonarea operatiunilor, bugetare, project management, resurse umane sau marketing.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999, cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, Billa opereaza 55 de magazine in cele mai importante orase din Romania. Compania detine brandul propriu Clever. Billa Romania a creat pana in prezent peste 3.500 de locuri de munca in intreaga tara.

Billa Romania este membra a Rewe International AG, lider de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. In anul 2010, cifra totala de afaceri a grupului, provenita atat din piata interna cat si de pe pietele  internationale a fost de 11,84 miliarde de euro, avand peste 70.000 de angajati si aproximativ 3.600 de filiale. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: