Ce IFN iti ofera cel mai avantajos credit

Data publicarii: 07-06-2011 | Finante-Banci

Creditele mici, de ordinul catorva mii de lei, sunt la mare cautare printre cei care au nevoie de acesti bani pentru a-si face anumite reparatii in casa sau poate pentru a-si inlocui electrocasnicele care au iesit din uz. 

Astfel, pentru imprumuturi de sume mici, dar si pe o perioada scurta, institutiile financiare nebancare (IFN) prezinta cea mai buna alternativa, asta si daca vreti sa luati banii cat mai repede. Daca bancile cer foarte multa documentatie, IFN-urile nu sunt chiar atat de stricte cand vine vorba de actele doveditoare prezentate.

Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra ce IFN va ofera cel mai avantajos credit. Suma pe care am luat-o in calcul este de 2.000 de lei, cu o perioada de creditare de 12 sau 13 luni, in functie de IFN-ul creditor. 

De exemplu, good.bee credit cere, in schimbul celor 2.000 de lei creditati pe 12 luni, o rata de 166.67 de lei (vorbim de un credit cu dobanda flat, adica dobanda care se aplica la soldul initial). IFN-ul percepe un comision de acordare de 30 de lei si unul de administrare pentru primul an de 35 de lei. Totodata, good.bee are o dobanda pentru primul an care, contabilizata, ajunge sa fie de 250 de lei. 

Cititi integral in Ziare.com