Top 10 cele mai dezamagitoare masini

Data publicarii: 09-06-2011 | Auto



Sunt masini puternice, lansate cu mare fast si asteptate atat de cei cu bani, care isi permit sa le cumpere, cat si de cei fara bani, care pot doar sa le admire.

Cu toate acestea, aparitia lor pe piata auto nu a adus succesul scontat. Tocmai de aceea, CNN Money a facut un top al celor mai deamagitoare masini, scrie Ziare.com

1. BMW X6. Este comercializat sub conceptul de masina sport-coupe, care combina atributele unui SUV (rotile cu tractiune mare fiind un exemplu in acest sens) cu stilul indraznet al unui coupe. 

2. Mercedes-Benz R-Class. De probleme similare s-a lovit Mercedes-Benz R-Class, modelul fiind introdus pentru prima data pe piata in 2006. Cumparatorii par sa fie deranjati de aspectul "funerar", desi el se dorea a fi unul "sport cruiser". Tocmai de aceea, nu este de mirare ca dealerii auto nu au reusit sa-l vanda.

3. Ford Flex / Lincoln MKT. Modelele s-au dorit o incercare de a reinventa minivanul, prin accentuarea proportiilor sale orizontale si aplatizarea acoperisului. Acesteau au ajuns insa pe piata in 2008, moment care s-a dovedit a fi nepotrivit, deoarece consumatorii cautau masini de proportii mai mici.

Vedeti topul integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: