Nou sediu al sucursalei RBS Romania in Ploiesti

Data publicarii: 10-06-2011 | Finante-Banci

RBS Romania a inaugurat astazi noul sediu al sucursalei din complexul Unirea (Piata Victoriei nr. 3, parter), Ploiesti. Noua locatie, mai confortabila si mai spatioasa decat cea anterioara, dispune de o suprafata de peste 300 m2. Evenimentul s-a desfasurat in prezenta domnului Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Judetului Prahova, precum si a domnului Johan Gabriels, Presedintele RBS Romania.

"Sucursala RBS Romania din Ploiesti ofera servicii bancare si asistenta financiara atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice. Mutarea in acest nou sediu, un spatiu primitor, luminos si mai usor accesibil, reprezinta un nou beneficiu pe care il oferim clientilor in dorinta de a le imbunatati interactiunea cu banca noastra." a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania.

RBS Romania are in prezent sucursale in orasele: Bucuresti, Arad, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu- Mures si Timisoara. De asemenea, clientii diviziei Royal Preferred Banking sunt deserviti prin intermediul celor patru lounge-uri situate in Bucuresti (World Trade Center, Unirea si Lakeview) si Constanta.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: