Un call center american angajeaza 600 de romani. VEZI POSTURILE

Data publicarii: 10-06-2011 | HR/Cariere

Americanii de la Computer Generated Solutions (CGS), firma de servicii externalizate de tip call center, au lansat ieri pe Facebook si Twitter o campanie de recrutare in urma careia vor sa angajeze 600 de romani.

CGS va deschide in luna iulie un  nou call center in Romania, la Sibiu, care va ajunge la 600 de angajati. Potrivit unui comunicat al companiei, angajarile vizeaza atat pozitii de operatori call center, cat si joburi din structura de management. CGS continua sa faca angajari si in Bucuresti si Brasov, unde activeaza de mai multi ani.

"Am ajuns la peste 2.000 de angajati in cele doua locatii din Romania si era nevoie sa ne extindem. Am ales orasul Sibiu pentru ca este un centru multi-cultural si multi-lingvistic si pentru ca putem gasi aici un numar suficient de mare de tineri cu studii superioare", a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager pentru Romania al CGS, scrie Realitatea.net

Compania americana este unul dintre cei mai activi angajatori de pe site-urile de joburi din Romania. CGS cauta in special studenti in ani terminali si proaspat absolventi, cunoscatori de limbi straine, care sa furnizeze servicii de suport tehnic si relatii clienti prin telefon sau e-mail in 18 limbi diferite.

Pentru noua locatie din Sibiu, CGS cauta in momentul de fata mai ales vorbitori de limba germana, dar si reprezentanti clienti de limba engleza. Pentru a acoperi valul mare de angajari, firma americana cauta inclusiv specialisti in recrutare, atat la Sibiu, cat si la Brasov (vezi anuntul pentru recrutori aici).

Alte limbi pentru care CGS are anunturi active in momentul de fata sunt spaniola (la Brasov) si italiana (Bucuresti), dar sunt disponibile si pozitii de middle manageri (Team Leader) sau personal pentru functiile suport. Compania pretinde ca ofera "un pachet salarial foarte motivant, la nivel occidental, conditii excelente de lucru si sanse reale de promovare".

Vezi joburile disponibile in momentul de fata aici. Cei care vor sa-si trimita direct CV-ul la companie pot sa afle mai multe detalii aici.

Sursa: REALITATEA.NET

Ultimele stiri pe BankNews.ro: