Basescu nu vrea referendum pentru Bucuresti: Consiliul General va anula decizia

Data publicarii: 10-06-2011 | Actualitate

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, a anuntat, dupa intalnirea cu presedintele Traian Basescu si primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ca, in urma discutiilor, s-a hotarat ca referendumul pe tema desfiintarii sectoarelor sa fie anulat.

"Oamenii nu mai stiu ce anume sa raspunda la referendum si, din acest motiv, s-a apreciat ca este bine sa se renunte la el, mai ales pentru ca in Parlamentul Romaniei se va discuta in perioada urmatoare despre reorganizarea administrativa a tarii si atunci inclusiv Bucurestiul va intra in aceasta dezbatere", a declarat primarul Neculai Ontanu dupa intalnirea pe care a avut-o vineri cu seful statului, cu primarul Capitalei si cu ceilalti primari de sector din Bucuresti. 

"Liderii grupurilor politice din Consiliul General au fost de acord ca in sedinta de diseara (vineri seara, n.r.) sa se ia o hotarare pentru anularea referendumului", a mai spus Ontanu.

Intrebat daca Traian Basescu i-a convins pe primari sa anuleze referendumul, Ontanu a raspuns: "Nu, a venit si dansul cu argumente si fiecare dintre noi. Anticipam o prezenta destul de redusa la vot si ar fi fost o cheltuire ineficienta a banilor publici".

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: