De ce trebuie sa tii cont cand cumperi un smartphone

Data publicarii: 14-06-2011 | IT&C

Sa cumperi un smartphone este mai dificil decat pare. De multe ori, dupa ce ai facut, in sfarsit, achizitia, ai impresia ca nu l-ai luat pe cel mai potrivit nevoilor tale. Si chiar daca nu este la fel de complicat precum completarea formularului 200, pe care trebuie sa-l depunem la ANAF, procesul tot e frustrant. 

Caracteristicile telefonului sunt un element foarte important de care tin cont clientii, iar pentru asta a fost pus pe locul 2. Are sau nu tastatura culisanta, cat il tine bateria, ce marime are ecranul, ce capacitate de stocare are, suporta Flash - toate acestea sunt elemente pe care consumatorii le iau in considerare. Editorul CNET atentioneaza sa nu cadeti in capcana aparatului foto. Nu conteaza chiar atat de mult cati MP are camera. Va intereseaza sa va laudati cu ea sau sa fie eficienta. 

Cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont este Platforma. Pentru foarte multi conteaza daca sistemul de operare este Android, Windows, Web OS, iOS - in principiu, sistemul de operare dicteaza, in multe cazuri, la ce este bun telefonul. Felul in care iconitele sunt asezate, felul in care interactionezi cu el conteaza foarte mult, pentru ca daca nu-ti place, atunci ai cumparat telefonul mai degeaba. 

Cititi integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: