De unde puteti lua credite pentru Prima Casa 4?

Data publicarii: 14-06-2011 | Finante-Banci




BCR si Alpha Bank au inceput deja de saptamana trecuta sa acorde credite.
CEC Bank accepta de astazi dosare de credit in cadrul programului, avand un plafon de aproximativ 27 mil. euro.

Primele banci care s-au inscris in programul Prima Casa 4 au fost BCR si Alpha Bank, iar CEC Bank a primit avizul BNR si accepta de astazi dosare de credit spre aprobare. Mai mult decat atat, alte institutii bancare se pregatesc de lansare, iar cele mai multe se afla in faza finala a demersurilor.

CEC Bank a anuntat ieri  ca a primit avizul BNR pentru lansarea celei de a patra etape a programului Prima Casa, urmand ca de astazi sa accepte dosare de credit in cadrul acestui program, fiind a treia banca care da drumul creditarii. Pentru Prima Casa 4, CEC Bank dispune de un plafon de aproximativ 27 milioane de euro, clientii beneficiind de dobanda variabila, formata din ROBOR 3M + 1,9% pentru creditele in lei, respectiv EURIBOR 3M + 4% pentru creditele in euro.

Potrivit CEC Bank, printre caracteristicile creditelor pentru Prima Casa 4 se numara: lipsa comisioanelor din partea bancii; perioada de gratie de pana la 180 de zile; durata maxima de finantare de 30 de ani; varsta maxima stabilita pentru rambursarea integrala a creditului de 80 de ani; posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii; posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanda, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);  acceptarea de codebitori de catre banca in vederea completarii veniturilor solicitantului.

Integral in Curierul National
Ultimele stiri pe BankNews.ro: