Vacanta de vara in Grecia - Vezi cat te costa

Data publicarii: 14-06-2011 | Turism


Avand in vedere problemele economice pe care le are, Grecia incearca, in aceasta vara, sa atraga cat mai multi turisti, in speranta ca veniturile din acest sector sa reprezinte macar un imbold pentru economia sa.

In timp ce voci europene recomanda Greciei sa-si vanda insulele pentru a scapa de datorii, statul nici nu vrea sa auda de acest lucru, exploatand la maxim zonele sale turistice. Tocmai de aceea, preturile mari de alta data la sejururile in statul elen sunt acum de domeniul trecutului, ofertele avand acum preturi extrem de bune.

Tocmai de aceea, Ziare.com a incercat sa afle pentru dumneavoastra cat costa un sejur de opt zile in Grecia, in aceasta vara. Ofertele prezentate sunt publicate de operatori pe site-ul infoturism.ro.

Astfel, o varianta destul de buna ca pret este la Hotelul Eleni Apartments, care este situat in statiunea Ipsos, la 200 m de plaja si beneficiaza de 2 km de plaja cu nisip si pietricele. Piscina uriasa este cu siguranta punctul culminant al acestui hotel atragator. Tot la piscina veti gasi sezlonguri si un pool bar.

Satiunea ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului, de la taverne in aer liber, baruri si cluburi de noapte, la sporturi acvatice, ca waterskiing, banana rides, ring rides, diving. Toate camerele au tv, frigider, chicineta cu plita electrica, frigider, vesela, grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat (contra cost).

Integral in Ziare.com
Ultimele stiri pe BankNews.ro: