Beneficii duble pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

Data publicarii: 15-06-2011 | IT&C

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc trafic dublu de date inclus, pentru extraoptiunile Internet 24h si Internet pe mobil 50MB.

Clientii care fac o reincarcare de minim 5 Euro credit primesc o perioada dubla de valabilitate.

Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala, ce include beneficii duble pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.

Incepand de astazi, toti clientii care fac o reincarcare de minim 5 Euro primesc bonus o perioada dubla de valabilitate a creditului. Astfel, utilizatorii au o flexibilitate mai mare in folosirea Cartelei Vodafone si a sumei pe care o au in cont, putandu-se bucura pentru o perioada mai mare de utilizarea serviciilor Vodafone.

De asemenea, utilizatorii primesc de acum trafic dublu de date inclus. Astfel, extraoptiunea Internet 24h valabila timp de o zi, va include, de acum, 150 MB, pentru 0,75 Euro credit. Mai mult, si traficul inclus pentru extraoptiunea Internet pe mobil 50 MB se dubleaza, ajungand la 100 MB, pentru 2 Euro credit.

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc in continuare bonus convorbiri nelimitate in grupul de prieteni la reincarcarile de minim 5 euro credit. De asemenea, ramane valabila extraoptiunea promotionala ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 75 de minute nationale, internationale si SMS-uri nationale, pentru 5 Euro credit pe luna.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: