BRD este noul partener turneului de tenis BRD NASTASE TIRIAC TROPHY

Data publicarii: 15-06-2011 | Finante-Banci

Cel mai puternic turneu de tenis din Sud-Estul Europei, Open Romania, trece la nivelul urmator. Editia de anul acesta marcheaza momentul unei schimbari: cel mai important eveniment sportiv organizat anual in Romania va purta denumirea BRD Nastase Tiriac Trophy.

Partener traditional al tenisului romanesc si, in general, al sportului, BRD-Groupe Societe Generale devine, incepand din acest an, cel mai important sustinator al Openului romanesc - un turneu care, din 2012, va capata o alta anvergura. De anul viitor, BRD Nastase Țiriac Trophy se va desfaSura la sfarsitul lunii aprilie, chiar inainte de Roland Garros, ceea ce va face din turneul de la Bucuresti o "tinta" pentru jucatorii importanti din circuitul profesionist.

"BRD a fost mereu alaturi de sportul romanesc, pe care l-a sprijinit nu doar emotional, ci si material, dorind performanta. Acum a venit momentul sa ne implicam in sustinerea celui mai prestigios turneu profesionist de tenis organizat in Romania. Sper ca aceasta asociere sa fie una de bun augur si de lunga durata, si ca ea sa contribuie la cresterea nivelului tenisului din Romania", a declarat Guy Poupet, Presedintele-Director General al BRD Groupe Societe Generale.

"In mod simbolic, refacem acum, sub egida BRD, una dintre cele mai celebre echipe din istoria tenisului mondial. Sub noua sa denumire de BRD Nastase Tiriac Trophy, acest turneu va fi unul de succes si va conferi mai multa vizibilitate pe plan extern atat Romaniei, cat si tenisului romanesc", a spus Sorin-Mihai Popa, Director General Adjunct al BRD-Groupe Societe Generale.

"De cate ori sunt intrebat care este secretul succesului, am acelasi raspuns: sa-ti gasesti parteneri valorosi, puternici si seriosi. Asa am procedat ca jucator de tenis, ca antrenor, ca om de afaceri sau ca organizator al unor competitii faimoase. Asa procedez si acum, cand, alaturi de BRD-Groupe Societe Generale, sunt convins ca vom face din turneul de tenis de la Bucuresti un eveniment important pe harta tenisului", a spus Ion Țiriac, detinatorul licentei turneului din Romania

"Noua titulatura a turneului de la Bucuresti - BRD Nastase Țiriac Trophy - ma onoreaza si, recunosc, ma incanta. Simt ca, intr-un fel, am refacut echipa de vis cu Ion Țiriac. Chiar daca au mai trecut anii peste noi, va asigur, acum suntem mai puternici - avem alaturi inca un partener solid - BRD-Groupe Societe Generale ", a declarat Ilie Nastase.

Organizatorul turneului, Directorul General al McCann-Erickson, Bogdan Enoiu: "Multumesc partenerului BRD-Groupe Societe Generale pentru increderea acordata. Alaturi de noul title sponsor al turneului si impreuna cu ambasadorii sportului romanesc, Ilie Nastase si Ion Țiriac, crestem valoarea turneului. Cu siguranta vom vedea la Bucuresti, in aceasta toamna, jucatori bine clasati, incurajati de cat mai multi spectatori la Arenele BNR".

Turneul dotat cu premii in valoare de 368.450 € este singurul eveniment ATP World Tour 250 din Romania, ce reuneste, in competitiile de simplu si de dublu, cei mai buni jucatori romani ai momentului, alaturi de tenismani din intreaga lume. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: