Topul celor mai scumpe apartamente scoase la vanzare in Romania

Data publicarii: 16-06-2011 | Imobiliare

Stocul de locuinte de lux ramane in continuare neepuizat de vreme ce pe site-urile imobiliare inca mai apar sute de oferte a caror pret depaseste jumatate de milion de euro. Majoritatea sunt localizate in Bucuresti si imprejurimi, iar restul in Brasov, Constanta, Cluj-Napoca sau Timisoara.

Primul loc in clasamentul celor mai scumpe apartamente este ocupat de o locuinta de lux cu o suprafata de 240 mp utili, cu patru camere si terasa, situata etajul sase (ultimul) intr-un imobil din zona Herastrau finalizat in 2008. Pentru aceasta locuinta, proprietarul cere 1.900.000 euro, scrie Capital.ro

Locul doi este ocupat de un alt apartament cu patru camere situat in cartierul Primaverii care este scos la vanzare pentru un pret de 1.500.000 de euro. Locuinta este noua, imobilul fiind finalizat chiar in acest an, se afla la etajul 1 si are o suprafata utila de 230 mp.

Locul trei revine tot unui apartament nou, an constructie 2006, din zona Kiseleff - Charles de Gaule. Apartamentul a fost scos la vanzare in martie anul curent pentru 1.000.000 de euro.

Cititi integral in Capital.ro