Cartelele telefonice preplatite pot fi reincarcate direct de la bancomatele Raiffeisen Bank

Data publicarii: 21-06-2011 | Finante-Banci

Incepand de astazi, clientii Raiffeisen Bank isi vor putea reincarca direct de la bancomatele bancii cartelele telefonice preplatite. Serviciul este disponibil pentru toti marii operatori de telefonie mobila.

Utilizatorii cardurilor de debit si de credit Raiffeisen Bank isi pot alimenta oricand cartelele Cosmote, Orange sau Vodafone de la oricare dintre cele peste 1000 de bancomate ale bancii. Serviciul nu implica niciun fel de cost suplimentar pentru client, cu exceptia tarifului de reincarcare perceput de operatorul de telefonie mobila. Tot fara comision, Raiffeisen Bank le ofera clientilor sai si alte servicii accesibile direct de la bancomat, precum plata facturilor sau obtinerea unui mini-extras de cont, continand ultimele 10 operatiuni efectuate de client.

"Vrem sa le oferim clientilor nostri servicii bancare simple, care sa ii ajute sa-si faca rapid si comod platile lunare. Reincarcarea la ATM a cartelei preplatite este cel mai nou serviciu oferit de Raiffeisen Bank menit sa economiseasca timpul si banii clientilor nostri: practic, iti poti alimenta cartela din 1000 de locuri noi, la orice ora din zi si din noapte" a spus Magda Sandulescu, senior director Managementul Pasivelor la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 1,3 milioane de utilizatori de carduri de debit si aproximativ 300 de mii de utilizatori de carduri de credit.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: