Renault lanseaza Duster pe piata din India in 2012

Data publicarii: 21-06-2011 | Auto

Renault va lansa modelul Duster pe piata din India, in a doua jumatate a lui 2012, automobilul urmand sa fie produs integral la uzina de la Chennai, a anuntat, marti, printr-un comunicat, producatorul francez de autovehicule.

Duster face parte dintr-o gama de cinci modele care vor fi lansate de Renault in India pana la finalul anului 2012.

Potrivit Renault, Duster a fost adaptat la conditiile de pe piata indiana, cu dotari specifice, pentru a satisface clientii din aceasta tara in ceea ce priveste pretul si dotarile tehnice.

Lansarea celor cinci modele intr-o perioada de 15 luni reprezinta o premiera nu numai pentru Renault, dar si pentru piata din India. Modelul Fluence a fost lansat in luna mai. Fluence va fi urmat de Koleos, care face parte din segmentul premium SUV. Al treilea model care va fi lansat este Alliance, acesta fiind modelul de baza al gamei. Al cincilea vehicul va fi prezentat la o data ulterioara. Aceste masini vor reprezenta cea mai tanara gama de pe piata indiana, se mai arata in comunicat. 

Piata auto din India inregistreaza o crestere anuala de 20%. Pentru acest an sunt estimate circa trei milioane de vehicule, de la 1,2 milioane de vehicule in 2005. Potrivit estimarilor, piata din India ar urma sa ajunga pana in 2015 a patra cea mai mare piata la nivel mondial.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: