Intra in joc cu noul smartphone sub brandul COSMOTE Romania

Data publicarii: 22-06-2011 | IT&C



Inca de la lansarea sa pe piata, obiectivul COSMOTE Romania a fost intotdeauna acela de a face comunicarea accesibila pentru toti clientii sai. Pe masura ce noile tendinte si tehnologii evolueaza in jurul telefoanelor de tip smartphone, COSMOTE isi imbogateste portofoliul cu un nou telefon sub brand propriu, cu scopul de a face smartphone-urile chiar mai accesibile.

 Pentru a promova noul telefon, compania a lansat o campanie de publicitate avand jocurile Angry Birds ca element central.

COSMOTE move este un terminal cu ecran TFT capacitiv de 2,8 inci, ce foloseste sistemul de operare Android Froyo si ofera conectivitate EDGE si HDSPA, permitand o viteza de descarcare de pana la 7.2 Mbps. Conectivitatea este completata de Wi-Fi si Bluetooth.

COSMOTE move este un telefon inteligent adaptabil si polivalent care poate fi utilizat atat de fanii social media cat si de oamenii de afaceri. Pretul terminalului incepe de la 1 RON impreuna cu abonamentul COSMOTE Enjoy pe o durata de 24 de luni, care ofera lunar 150 de minute nationale, 700 de minute si 700 de SMS-uri in retea si 500MB trafic de date, toate pentru 17,1 euro pe luna, TVA inclus. COSMOTE move este, de asemenea, disponibil si la pretul de 499 RON (TVA inclus), fara abonament.

Utilizatorii COSMOTE move vor avea acces la mii de aplicatii, printre care si popularul joc Angry Birds. Clientii vor putea descarca Angry Birds si prin simpla accesare a link-ului dedicat din portalul web'n'walk; mai mult decat atat, tonuri de apel si imagini de fundal Angry Birds sunt disponibile gratuit pe web'n'walk.

COSMOTE move va fi disponibil in doua versiuni de culoare, alb sau negru, iar ecranul capacitiv are o rezolutie de 320x240 pixeli si 262.000 culori. Mai mult, telefonul vine cu senzor de lumina inclus, accelerometru, GPS, compas digital - ultimele doua fiind foarte folositoare in conditiile in care peisajul urban se schimba de la o zi la alta datorita interminabilelor santiere.

Telefonul are o memorie interna de 150MB si slot pentru card de memorie extern cu o capacitate de pana la 32GB (disponibil separat), mai mult decat suficient pentru a stoca fisiere multimedia, a caror accesare este posibila prin intermediul audio playerului (care accepta formate MP3, AAC, AAC+, eAAC+ si WMA), repectiv prin intermediul video playerului (care accepta formate H263 si 3GP). Terminalul este dotat cu o camera foto digitala de 2MP care include si functia video.

Pentru a promova noul telefon, COSMOTE Romania a lansat o campanie de publicitate care incurajeaza toti clientii sa intre in joc cu ajutorul unui smartphone foarte accesibil. Noua campanie este parte dintr-o initiativa a Deutsche Telecom de a promova smartphone-urile si are ca punct central jocurile Angry Birds, avand declinari pentru TV, print, web si materiale accesibile in magazine.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: