Catavencii pleaca, Academia ramane la Adamescu

Data publicarii: 22-06-2011 | Media

Jurnalistii saptamanalului "Academia Catavencu" au decis sa paraseasca publicatia dupa ce aceasta a intrat in proprietatea milionarului Dan Adamescu, care detine si ziarul "Romania libera".

Conform paginademedia.ro, "Catavencii" ar intentiona sa lanseze o noua publicatie de satira. La inceputul acestei saptamani, jurnalistul de la "Romania libera" Claudiu Padurean, proprietarul "in acte" al revistei a declarat, ieri, pentru Mediafax, dupa semnarea procesului-verbal de preluare a marcii, ca publicatia nu se va inchide, in prezent fiind purtate discutii pentru alegerea unei echipe si semnarea unui contract.

 Doru Buscu, directorul editorial al "Academiei Catavencu", scrie, intr-un editorial publicat marti, ca, "in afacerea Adamescu, oamenii de la Catavencu se opresc aici, dar ei continua sa mearga pe alt drum". Totodata el a mai scris: "Dupa achizitia marcii, noul proprietar a invitat echipa sa ramina. A vorbit despre viitor, despre investitii si dezvoltare, despre o rabdare intinsa pe cinci ani."

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: