Cele mai ieftine oferte de iPhone 4

Data publicarii: 24-06-2011 | IT&C




Dupa nebunia pe care o facut-o iPhone 4 in toata lumea, retailerii precum si operatorii de telefonie mobila din Romania se intrec in oferte cat mai avantajoase pentru atragerea clientilor.

Preturile noului gadget nu difera foarte mult, diferenta fiind facuta modalitatea de achizitionare: la pachet cu un abonament de telefonie mobila sau direct. Astfel, iPhone 4 poate fi achizitionat de la operatorii de telefonie mobila, Orange, Vodafone si Cosmote pe baza unor abonamente speciale cu durata de 12 sau 24 de luni, in versiunile de 16 respectiv 32GB sau direct, fara abonament.

Gadgetul mai poate fi achizitionat fara abonament de la comercianti precum Domo, Altex, eMag, Media Galaxy precum si multi altii prezenti mai ales in mediul online.

Achizitionarea iPhone 4 fara abonament (la liber)

Cu siguranta ca aceasta modalitate ofera o libertate mai mare celor care doresc sa aiba un iPhone 4, insa principalul dezavantaj este pretul. Ofertele de vanzare pe care le gasiti pe internet sunt nelimitate , un numar semnificativ de comercianti intrecandu-se in oferte de pret care mai de care mai avantajoase.

In prezent cea mai avantajoasa oferta de iPhone 4 16GB fara abonament este de la ThePhone, 2239 lei plus 23 lei pentru livrare iar pentru varianta de 32GB de la PcCommerce, 2899,99 lei plus costul de livrare situat intre 35-65 lei, in functie de destinatie.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: