Topul celor mai tari masini din 2011

Data publicarii: 28-06-2011 | Auto




Sunt frumoase, puternice si au motoare de sute de cai. Au fost create sau restilizate in 2011, iar producatorii vor sa devina cu ajutorul lor lideri de piata, in ciuda faptului ca au pret de cateva zeci de mii de dolari. Este vorba de masinile anului 2011, care, desi nu sunt accesibile oricarui buzunar, fac senzatie atunci cand trec pe strada, scrie Ziare.com

Iata cum arata topul celor mai tari masini din 2011, realizat de Time.com.

1. Honda Odyssey

Honda nu se dezice si vine pe piata cu un minivan numai bun pentru o familie. Interiorul noului Odyssey este o transformare completa, care face cabina vehiculului mai incapatoare si mai luminosa. Exteriorul a fost, de asemenea, reproiectat, oferind masinii un aspect elegant, dar si mai aerodinamic. 

2. Buick Regal

General Motors vrea sa refaca marca Buick si modelul Regal din 2011 este un inceput bun: masina vine cu o bancheta din spate mai mare, produsa in China, suspensie din Germania, precum si un consum redus de carburant, datorita unui motor american. 

3. Kia Sportage

Kia isi continua eforturile de a satisface cumparatorii tineri si rezultatul este chiar modelul Sportage. Sportage 2011 a fost echipat cu servodirectie electrica, iar motorul cu patru cilindri il face sa fie "economic" cand vine vorba de consumul de carburant.

Vedeti topul integral in Ziare.com

Sursa foto: Ziare.com

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: