Vreti sa lucrati intr-o multinationala? Vedeti ce joburi sunt disponibile

Data publicarii: 29-06-2011 | HR/Cariere

Ofertele de locuri de munca nu abunda in timpul verii, insa marile corporatii internationale inca sunt in cautarea unor noi angajati.  Din toate domeniile, de la farmaceutic la auto, candidatii pot sa aleaga din mai multe locuri de munca scoase la concurs, in mai multe orase mari din tara.

Unul din cei mai mari producatori de anvelope la nivel mondial, Michelin, face angajari in departamentul de achizitii, fiind in cautarea unui buyer. Pentru a avea sanse, trebuie sa fiti absolvent al unei facultati tehnice si sa aveti cel putin doi ani experienta in achizitii sau investitii, precum si in achizitia de echipamente si componente auto. In plus, experienta in licitatiile publice este considerat un avantaj., scrie Ziare.com

Compania are nevoie de un angajat care sa vorbeasca fluent limba engleza, sa cunoasca si limba franceza si care sa fie dispus sa calatoreasca. 

In Cluj-Napoca, retailer-ul de cosmetice Sephora este in cautarea unui director de magazin. Pentru a obtine job-ul, trebuie sa aveti cunostinte solide de management si atentie pentru detalii, potrivit descrierii publicate de companie. Directorul magazinul va fi responsabil de rezultatele obtinute, de cresterea cifrei de afaceri si a rentabilitatii magazinului, in concordanta cu politica comerciala a companiei. 

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: