Cardurile VISA de la Bancpost ieftinesc cumparaturile cu 2%

Data publicarii: 04-07-2011 | Finante-Banci



 In luna iulie, clientii care achita cu cardurile de credit VISA emise de Bancpost cumparaturile facute la supermarket-urile partenere, primesc 2% din valoarea acestora inapoi pe card.

Promotia "2% inapoi pe card" este valabila pana pe 31 iulie si de ea pot beneficia toti posesorii de carduri de credit VISA emise de Bancpost (Electron, Clasic, Gold si Brilliant), care le folosesc pentru a- i achita cumparaturile in supermarket-urile Auchan, Billa, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro, Mic.ro, Profi, real,- sau Selgros. Pentru a beneficia de oferta, in momentul acordarii bonusului de 2% inapoi pe card, clientii nu trebuie sa inregistreze datorii acumulate peste datele scadente mentionate in extrasul de cont.

Cardurile de credit VISA emise de Bancpost (Electron, Clasic, Gold i Brilliant) sunt carduri in lei, destinate persoanelor fizice si pot fi folosite atat pe teritoriul arii cat i in strainatate, pentru retrageri de numerar,plati la comercianti sau pentru cumparaturi on-line. Posesorii au, practic, un credit la purtator, ce le ofera o foarte mare flexibilitate financiara. Acceptate in peste 24 de milioane de loca ii comerciale din lume, cardurile de credit VISA de la Bancpost au o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti si comision 0% la plata cu cardul. Iar pentru a proteja banii clientilor, Bancpost le pune la dispozitie serviciul de avertizare prevenire fraude, care semnaleaza orice tranzactie ce ar putea fi considerata suspecta.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: