Planul de reorganizare al Com Nico Serv srl a fost confirmat

Data publicarii: 07-07-2011 | Afaceri

Planul de reorganizare al Com Nico Serv srl a fost confirmat luni 4 iulie 2011 de catre judecatorul sindic.

Com Nico Serv este unul dintre principalii distribuitori de anvelope din tara. Pe 21 iunie 2010, la cererea  debitorului, a fost deschisa procedura generala a insolventei, cu exprimarea intentiei de reorganizare.

Iata ca la aproximativ un an distanta, planul propus a fost votat de patru grupe de creditori din cele cinci  constituite, reprezentand un procent de peste 61% din totalul creantelor.

Prin planul de reorganizare elaborat de administratorul special s-a propus distribuirea catre creditori a  unei sume de trei ori mai mari decat cea posibil de obtinut in caz de faliment. Votarea planului  de reorganizare de catre creditori precum si confirmarea lui de catre judecatorul  sindic, care pentru a decide astfel a solicitat  si opinia unui practician in insolventa din afara procedurii,  pe langa opinia favorabila exprimata de catre administratorul judiciar desemnat, arata increderea partilor implicate in sansele de reusita a  planului de reorganizare elaborat de administratorul special al  Com Nico Serv SRL.

Pe perioada de observatie scursa de la deschiderea procedurii pana la confirmarea planului de  reorganizare,compania nu a inregistrat restante la creditele bancare,la firmele de leasing, la bugetul de  stat si la furnizorii din aceasta perioada.

Modul in care a fost gestionat fluxul de numerar pe parcursul ultimului an, alaturi de facilitatile majore  oferite de bancile finantatoare precum si bunele relatii comerciale cu furnizorii actuali dar  mai ales, devotamentul  si loialitatea intregului colectiv al Com Nico Serv, ne face increzatori ca vom traversa fara  probleme perioada de trei ani a reorganizarii judiciare.

Strategia firmei in perioada urmatoare este orientarea intr-o masura cat mai mare catre segmentul de  retail, in paralel cu lansarea unei francize in domeniul vanzarilor de anvelope si serviciilor conexe, menita a dezvolta actuala retea de parteneri ai companiei. Dorim in acest fel,ca in viitor, reteaua de  francizati ale carei baze le vom pune chiar in acest an, sa fie apta de a furniza produse la preturi  avantajoase si servicii la standardele impuse de francizor.

Com Nico Serv a fost, este si va fi dechisa in continuare colaborarii cu orice partener din domeniu.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: