Bancpost lanseaza Depozitul Aniversar

Data publicarii: 11-07-2011 | Finante-Banci

 La aniversarea a 20 de ani pe piata bancara romaneasca, Bancpost felicita clientii printr-un sincer BRAVO pentru comportamentul financiar responsabil si lanseaza Depozitul Aniversar, un produs special creat pentru a-i recompensa pe cei care aleg sa economiseasca.

Prin Depozitul Aniversar, Bancpost ii rasplate te cu dobanzi pe masura pe to i cei care vor sa beneficieze cat mai mult de banii lor. Si pentru ca la aniversare se fac cadouri, Bancpost ofera 20 de premii a cate 2.000 de lei pentru Depozitele Aniversare constituite pana la data de 31 August 2011.

"Bancpost vrea sa le spuna Bravo tuturor clien ilor responsabili cu gestionarea bugetelor lor si care dovedesc maturitate financiara exploatandu- i la maxim veniturile", a declarat Kyriakos Xydis, Vice-presedinte executiv distributie retail Bancpost. "Prin oferte speciale cum e Depozitul Aniversar vrem sa celebram alaturi de clientii nostri realizarile importante pentru noi, cum e aniversarea a 20 de ani de Bancpost, dar si pentru ei, oricat de mici ori importante ar fi acestea. Decizia de a apela la produse de economisire poate parea un lucru de importanta cotidiana pentru cei mai multi. Pentru noi, insa, este un motiv sa recompensam responsabilitatea cu un sincer BRAVO", a adaugat el.

Depozitul Aniversar este un depozit pe 4 luni, pentru persoane fizice, clienti noi sau existenti, care isi constituie depozite din fonduri noi. Suma minima pentru constituirea unuia este de 3.000 lei/euro pentru depozitele in lei, respectiv euro. Pentru a beneficia de toate avantajele ofertei aniversare a Bancpost, clientii pot merge in orice sucursala de unde vor afla beneficiile Depozitului Aniversar. Premiile de 2.000 de lei oferite cadou se vor acorda prin tragere la sorti. Depozitul Aniversar este un produs garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (in limita plafonului comunicat de acesta).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: