Hotarare definitiva: Cathedral Plaza a fost construita ilegal

Data publicarii: 12-07-2011 | Diverse



Curtea de Apel Suceava a dat o decizie definitiva: Cathedral Plaza a fost construita ilegal.

Arhiepiscopia Romano-Catolica a castigat procesul impotriva reprezentantilor Cathedral Plaza. Constructia este ilegala, a decis Curtea de Apel Suceava.

Cathedral Plaza ar trebui demolata. Contructorii spun ca e tarziu deoarece imobilul este deja intabulat.

Curtea de Apel Suceava a respins, luni, contestatia in anulare formulata de Millenium Building in procesul cu Arhiepiscopia Romano-Catolica din Bucuresti (ARCB), astfel ca ramane in vigoare decizia prin care a fost sistata constructia Cathedral Plaza, potrivit Mediafax.

Astfel, Curtea de Apel Suceava mentine decizia Tribunalului Dambovita, care sistase constructia Cathedral Plaza intrucat lipseau autorizatiile legale.

Decizia Tribunalului Dambovita fusese contestata la Curtea de Apel din Ploiesti, care a hotarat in favoarea dezvoltatorilor imobiliari, iar apoi ARCB si Primaria Capitalei au formulat o cerere de revizuire care a fost admisa de Curtea de Apel Suceava.

Fata de aceasta decizie a Curtii de Apel Suceava, Millenium Builiding a formulat o contestatie in anulare.

Curtea de Apel Suceava s-a pronuntat, luni, fata de aceasta contestatie in anulare, care a fost respinsa ca nefondata, iar in aceste conditii ramane in vigoare decizia anterioara a Curtii de Apel Suceava.

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: