Garanti Bank a extins parteneriatele pentru colectarea platilor de facturi

Data publicarii: 18-07-2011 | Finante-Banci

Garanti Bank a dezvoltat noi parteneriate pentru colectarea platilor de facturi cu furnizorii de energie electrica Enel si Electrica Furnizare Transilvania Nord. Clientii celor doua companii isi pot achita astfel facturile de energie electrica prin intermediul mai multor canale: reteaua de agentii si bancomate Garanti Bank, serviciul de internet banking Garanti Online si serviciul debit direct disponibil pentru furnizorul Electrica Furnizare Transilvania Nord.

"Incheierea acestor noi parteneriate corespunde obiectivului Garanti Bank de a isi dezvolta portofoliul existent cu scopul de a oferi cat mai multor persoane posibilitatea de a-si plati facturile emise de furnizorii de utilitati sau servicii de telefonie prin cele mai rapide si comode modalitati. Am adaugat astfel partenerilor existenti primii parteneri furnizori de energie electrica, raspunzand in acest fel nevoii clientilor de a-si achita facturile de electricitate", a declarat Ilker Ozdemir, Director Tranzactii Bancare & Canale Alternative.

Facturile Enel si Electrica Furnizare Transilvania Nord pot fi achitate la oricare dintre cele 178 de bancomate Garanti Bank de catre orice persoana, indiferent daca este client al bancii sau nu, in numerar sau cu ajutorul oricarui tip de card. In acelasi timp, clientii bancii care utilizeaza serviciul Garanti Online au la dispozitie o optiune dedicata pentru plata facturilor emise de catre cei doi furnizori de energie electrica. In plus, abonatii Electrica Furnizare Transilvania Nord pot utiliza si serviciul de debit direct, prin care pot imputernici banca sa plateasca automat factura de energie electrica in numele lor la data scadentei.

Mai mult, persoanele fizice si juridice care aleg sa isi plateasca facturile emise de furnizorii parteneri ai Garanti Bank prin intermediul bancii, in perioada 15 iunie - 15 septembrie, pot participa la campania "Achita-ti facturile cu Garanti Bank si poti uita de ele!". Pentru a participa la aceasta campanie, o persoana trebuie sa plateasca cel putin o factura si sa trimita codul de abonat aferent furnizorului emitent fie prin sms la 1842, e-mail la eunuplatescfacturi@garantibank.ro sau pe pagina www.facebook.com/GarantiBankRomania. Banca va desemna prin tragere la sorti cate 10 castigatori, in fiecare luna, carora le va achita facturile, emise de furnizorul respectiv, din momentul extragerii si pana la sfarsitul anului.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: