Reprezentantii Bancii Italo Romena s-au intalnit cu oamenii de afaceri din Timisoara

Data publicarii: 19-07-2011 | Finante-Banci

Banca Italo Romena continua seria de intalniri dedicate comunitatilor locale de business. Banca Italo Romena a organizat joi, 14 iulie, un eveniment pentru oamenii de afaceri din Timisoara. La intalnire au participat numerosi intreprinzatori italieni si romani alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale. Evenimentul desfasurat la Pantheon Club, s-a bucurat de prezenta oficialilor Bancii Italo Romena, Presedintele Franco Antiga, Directorul General Giulio Simonelli, Directorul Comercial Franco Poloniato, Directorul Sucursalei Bucuresti Gheorghe Muntean, alaturi de Area Manager-ul Mauro Cinefra si de staff-ul celor doua agentii din Timisoara.

Banca Italo Romena continua astfel seria de evenimente dedicate comunitatilor locale de business prin intermediul carora doreste sa sublinieze apropierea fata de oamenii de afaceri, urmandu-si misiunea de a fi o banca ancorata in nevoile comunitatii si oferind produse si servicii de calitate care sa aduca valoare proiectelor clientilor sai.

"Imi amintesc cu placere ca in 2001 am deschis prima noastra agentie la Timisoara, dupa ce in anul 2000 Banca Italo Romena a devenit parte a Grupului Veneto Banca. De-a lungul timpului, am pus serviciile noastre la dispozitia companiilor, avand ca obiectiv principal cresterea economica si dezvoltarea comunitatilor locale, printr-o colaborare permanenta cu institutiile. Astazi, dupa zece ani, ma bucura faptul ca intalnesc prieteni vechi si noi care sunt hotarati sa continue sa se dezvolte alaturi de institutia noastra", a declarat Franco Antiga, Presedintele Bancii Italo Romena in cadrul intalnirii.

Anul trecut Banca Italo Romena a deschis cea de-a doua agentie la Timisoara in zona industriala Calea Aradului.

"Banca Italo Romena a manifestat dintotdeauna o deosebita atentie pentru clientii sai. Prin intermediul acestor evenimente dorim sa-i asiguram pe clientii nostri de sprijinul nostru, prin consultanta si solutii adaptate diverselor exigente si nevoi, care sa le aduca succesul. Fata de sectorul IMM-urilor, cel mai important segment pentru institutia noastra, vom continua sa avem aceeasi abordare flexibila data fiind increderea pe care o avem in cresterea acestui sector", a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Bancii Italo Romena.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: