Ghidul complet catre cea mai ieftina asigurare RCA

Data publicarii: 19-07-2011 | Auto

In fiecare an trebuie sa va incheiati o asigurare RCA pentru masina dvs. Putini sunt cei care stiu ca este posibil sa obtineti o reducere de peste 30% la pretul platit pentru asigurare. Detalii despre cum puteti obtine o astfel de reducere aflati citind acest ghid.

Foloseste calculatoarele online pentru RCA

Nu te baza de recomandarea prietenilor sau a "expertului" din familie care iti va spune unde sa-ti faci asigurarea auto.

Un RCA este acelasi la orice firma, are aproape aceleasi conditii si acopera aproape aceleasi riscuri asa incat cel mai bun RCA este de multe ori si cel mai ieftin.

Cauta pe internet un comparator de preturi pentru RCA si verifica acolo unde poti obtine cea mai buna cotatie, moneycenter.ro ofera un calculator de RCA unde poti compara ofertele a 11 dintre cei 13 asiguratori autorizati sa vanda asigurari RCA. Economisesti timp cumparand online asigurarea RCA majoritatea firmelor de asigurare si a brokerilor asigurand livrarea gratuita a politei originale.

Fii atent la acoperirea RCA, daca planuiesti sa iesi din tara cu masina si sa ajungi intr-o tara din afara spatiului UE (precum Turcia, Rusia, Moldova, etc ) verifica daca polita cea mai ieftina acopera si aceste tari, altfel vei fi nevoit sa inchei o polita noua valabila pe durata deplasarii tale in tara respectiva.

Integral in MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: